tcl cgi script

Web page creation, programs, scripts, PHP, SQL?

Moderator: Moderators

tcl cgi script

Postby m0nde_redhat » Tue Jun 03, 2008 10:18 am

Is it possible to run tclsh8.4 via cgi-bin on redhat.polarhome.com ?

Instead of

Code: Select all
#!/usr/bin/perl


this script uses

Code: Select all
#!/usr/bin/tclsh8.4


I'm trying to run the following script:

http://www.egghelp.org/files/tcl/desc/413.desc

When I run the script, I get the following error:

Code: Select all
CGIWrap encountered an error while attempting to execute this script:

Error Message: No such file or directory
Error Number: 2


Any help would be appreciated.
Last edited by m0nde_redhat on Wed Jun 04, 2008 10:54 am, edited 1 time in total.
m0nde_redhat
Newbie
 
Posts: 8
Joined: Mon May 05, 2008 9:44 am
Location: Canada Toronto

Postby zoli » Wed Jun 04, 2008 10:54 am

Hello,

yes there is no such limitation.
Your problem was that the file organisation was DOS.

A vim command :set ff=unix solved the problem and it executs.

There are still some issues because I get the following error:
Code: Select all
can't read "env(QUERY_STRING)": no such variable
    while executing
"split $env(QUERY_STRING) "=""
    invoked from within
"lindex [split $env(QUERY_STRING) "="] 1"
    invoked from within
"ws_conv [lindex [split $env(QUERY_STRING) "="] 1]"
    invoked from within
"set who "[ws_conv [lindex [split $env(QUERY_STRING) "="] 1]]""
    (file "./webseen.cgi" line 119)

... but this is your problem :)
Regards,
Z
---
Zoltan Arpadffy
zoli
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 752
Joined: Mon Sep 30, 2002 1:27 am
Location: Stockholm, Sweden

Postby m0nde_redhat » Wed Jun 04, 2008 11:40 am

Thanks for your help. It works now.

http://redhat.polarhome.com:793/~m0nde/ ... nick=m0nde

I ran it through cgiwrapd and it showed that it was looking for a certain variable whose set line I had deleted from the cgi file instead of setting as "".

Code: Select all
Output of script follows:
=====================================================
can't read "excludechannels": no such variable
    while executing
m0nde_redhat
Newbie
 
Posts: 8
Joined: Mon May 05, 2008 9:44 am
Location: Canada Toronto


Return to Web development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron