Setting up e-mail on Thunderbird 2.0

Troubleshooting with your custom scripts/programs installed on Polarhome.

Moderator: Moderators

Setting up e-mail on Thunderbird 2.0

Postby birberto » Tue Jul 22, 2008 3:07 pm

Hi. I own a shell account on Polarhome Debian and I'm trying to set it up in Thunderbird. Incoming settings are OK, I managed to configure IMAP, but I have problem with the outgoing settings. Following the information in the port-forwarding guide the settings look like this:
Image
With these settings when trying to send an e-mail mail.polarhome.com keeps asking the password and evethough I enter it correctly it's not sending. It keeps on asking and asking for the pass.

What am I doing wrong? Thanks.
"Dubito ergo cogito, cogito ergo sum." (Descartes)
User avatar
birberto
Advanced Member
 
Posts: 67
Joined: Sat Feb 21, 2004 2:03 pm
Location: Székelyudvarhely

Postby birberto » Wed Jul 23, 2008 9:59 am

I have to redefine my first sentence: I'm trying to set up my mail account not my shell. :)
"Dubito ergo cogito, cogito ergo sum." (Descartes)
User avatar
birberto
Advanced Member
 
Posts: 67
Joined: Sat Feb 21, 2004 2:03 pm
Location: Székelyudvarhely

Postby zoli » Sat Aug 02, 2008 8:06 am

It should work... I'll check and reply asap.
Regards,
Z
---
Zoltan Arpadffy
zoli
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 752
Joined: Mon Sep 30, 2002 1:27 am
Location: Stockholm, Sweden

Postby birberto » Sat Aug 02, 2008 10:54 am

OK. Standing by :)
"Dubito ergo cogito, cogito ergo sum." (Descartes)
User avatar
birberto
Advanced Member
 
Posts: 67
Joined: Sat Feb 21, 2004 2:03 pm
Location: Székelyudvarhely

Postby papa » Sat Nov 29, 2008 7:01 am

I'm still on Thunderbird 0.3! Wow, embarrassing. :oops:

Anyway, based on my back-level-but-functional Thunderbird configuration, I think you need to set the port to 756 and the user name under "Security and Authentication" to halal@mail.polarhome.com. There should be a place somewhere else to enter your e-mail address halal@debian.polarhome.com.
User avatar
papa
Senior Member
 
Posts: 142
Joined: Mon Apr 14, 2008 8:55 pm
Location: Japan Takarazuka


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron