Redhat server/polarhome speed

No longer supported!

Moderator: Moderators

Postby Bash » Tue Jun 22, 2004 8:43 pm

is it just me, or is polarhome VERY slow lately? maybe it's just the redhat servers, i dont know, but my forum has been really slow for the past few days. Is this happening to anyone else? i hope this gets fixed :(
Bash
 

Postby DenisF » Tue Jun 22, 2004 8:49 pm

1mbps upload / 80,000 users [50~60% active]
you do the math :)
Image
[ FAQ ] :: [ Policy ] :: [ Port Forwarding Guide ] :: [ Search ]
User avatar
DenisF
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 679
Joined: Mon Dec 16, 2002 9:09 pm
Location: Israhell

Postby Bash » Tue Jun 22, 2004 9:55 pm

ah right, lol. i thought it might've been just my account. but btw, when i first registered, it really wasn't as slow as the past few days, even this site (especially the forum) has become slower...
Bash
 

Postby DenisF » Tue Jun 22, 2004 10:32 pm

There are times when the line isn't as busy as now - agreed.

nothing you can do about it though.

polarhome is free [for the users, atleast], and even the banners that we put right now bearly cover electricity expenses.

you [and anyone else, for that matter] shouldn't excpect commercial-level service.

We don't guarantee uptime
Image
[ FAQ ] :: [ Policy ] :: [ Port Forwarding Guide ] :: [ Search ]
User avatar
DenisF
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 679
Joined: Mon Dec 16, 2002 9:09 pm
Location: Israhell


Return to FTP accounts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron