FTP problems on redhat account

No longer supported!

Moderator: Moderators

FTP problems on redhat account

Postby Thureen » Sat May 07, 2005 11:36 pm

I have just started using my redhat.polarhome.com account, my username is thureen, and I have having trouble with FTP transfers. Sometimes it takes for ever for small file to tranfer or the transfer of file isn't moving at all. I first though it was my ftp client, SmartFTP, but then I tried out Filezilla and trail copy of CuteFTP. All of them had to same problems. It took about 30min - 1 hour to get total size of 250k file to transfer, with filezilla after it automatically retired couple times. However, I wasn't able to get files in size over 100k to transfer at all. Any help would be apperciated.
Thureen
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sat May 07, 2005 11:29 pm

Postby Matej » Sun May 08, 2005 1:31 am

Something is wrong with redhat's ftp. I get 0.0 KB/s upload on redhat but other commands seem to respond quickly. Freebsd give me about 24,0 KB/s so the line should be ok.

I'll inform Zoli.
User avatar
Matej
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 365
Joined: Sun Sep 29, 2002 12:28 am
Location: Ljubljana, Slovenia

Postby zoli » Sun May 08, 2005 5:03 pm

hi,

I'll investigate and come back ASAP.
Regards,
Z
---
Zoltan Arpadffy
zoli
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 759
Joined: Mon Sep 30, 2002 1:27 am
Location: Stockholm, Sweden

Postby Thureen » Thu May 12, 2005 1:52 am

Anyone know whats going on with it? I am still have trouble using FTP.
Thureen
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sat May 07, 2005 11:29 pm

Postby Thureen » Thu May 19, 2005 10:58 pm

hmm, I still can't seem to get my FTP on redhat to transfer files porperly. I have using many FTP client to connect redhat.polarhome.com on port 21 with passive mode. None of them worked...
Thureen
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sat May 07, 2005 11:29 pm

Postby Matej » Thu May 19, 2005 11:05 pm

Strange, now FTP is working just fine for me. I was using it all day long and there were no problems at all.

Wait for Z or mail support@polarhome.com but It could be also a problem on your side.
User avatar
Matej
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 365
Joined: Sun Sep 29, 2002 12:28 am
Location: Ljubljana, Slovenia

Postby s1cko_debian » Fri Jun 10, 2005 1:54 pm

It must be your ISP guys. It works fine here too and I'm on 256 kbs... God Portuguese ISP's suck hard.

Sicko
Image
User avatar
s1cko_debian
Newbie
 
Posts: 7
Joined: Fri Jun 10, 2005 12:53 am
Location: Portugal


Return to FTP accounts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron