Can I run phpNet?

Web page creation, programs, scripts, PHP, SQL?

Moderator: Moderators

Postby sjaz » Sun Oct 24, 2004 1:41 pm

bsd > mandrake.
User avatar
sjaz
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Feb 14, 2003 11:08 pm
Location: London, UK

Postby gardar_redhat » Sun Oct 24, 2004 7:45 pm

Just installed phpNet on my mandrake user. It worked
gardar_redhat
 

Postby afonic » Mon Oct 25, 2004 12:20 am

I can say I'm glad it worked, well done! :)
User avatar
afonic
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 685
Joined: Tue Oct 14, 2003 11:11 pm
Location: Salonica, Greece

Postby gardar_redhat » Mon Oct 25, 2004 4:38 pm

<!--QuoteBegin-afonic+Oct 24 2004, 11:20 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (afonic @ Oct 24 2004, 11:20 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> I can say I'm glad it worked, well done! :) [/quote]
ok... thanks:)
gardar_redhat
 

Postby sjaz » Mon Oct 25, 2004 8:43 pm

Well done.
User avatar
sjaz
Forum Admin
Forum Admin
 
Posts: 689
Joined: Fri Feb 14, 2003 11:08 pm
Location: London, UK

Previous

Return to Web development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron