kinezikon-list -- KINEZIKON gimnasztika levelezôlista

 

kinezikon-list listáról

A KINEZIKON gimnasztika a nyújtózkodás (feszítés) és az elengedés (lazítás) speciális gyakorlatával a munkafeladat miatt tartósan fölvett testhelyzetek károsító hatását szűnteti meg. Előnye, hogy a könnyen tanulható, a terep és a munka sajátosságaira alkalmazott, egyszerű gyakorlatok behatárolt, szűk térben, ülve, ill. állva is végezhetők. A végtagok, a gerinc, a csípő és a fej a légzéssel összefüggésben, a képzelet alkotta képeket és formákat felidézve nyújtanak, lazítanak, rugalmasan stimulálva az izomtónust, az ízületeket, a vérkeringést és a belső szervek működését, valamint az oxigéncserét.
A KINEZIKON gyakorlatai hosszú távon azokat a képességeket erősítik bennünk, amelyek egészségünket hivatottak biztosítani. A KINEZIKON gimnasztika amellett, hogy javítja a testtartást, a koordinációt, fejleszti az állóképességet, az egyensúlyérzéket és erősíti a munkabírást, a közösséget empátiára, kiegyensúlyozottságra hangolja, serkenti a résztvevők lelki-szellemi rugalmasságát és kreativitását, valamint segíti a mindennapos általános regenerálódást.

Több informació a http://kinezikon.polarhome.com honlapon.

Úgyszintén a http://www.fittoffice.net és a kinezikon@gmail.com címen.

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) kinezikon-list archívumot .

kinezikon-list lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: kinezikon-list@polarhome.com.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) kinezikon-list listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) kinezikon-list listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat. Havonta egyszer a jelszavad emlékeztetőül e-mailben elküldésre kerül.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
kinezikon-list lista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

kinezikon-list listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


kinezikon-list listát működteti: kinezikon at polarhome.com
kinezikon-list adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
polarhome.com levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.14
Python Powered GNU's Not Unix